Tinerii care își întemeiază o familie ar putea avea și un apartament nou, având în vedere că Agenția Națională pentru Locuințe va construi câteva zeci în orașul Găești.

Apartamentele vor fi construite pe strada Fundătura 1 Decembrie, nr. 10A. Anunțul a fost făcut de primarul orașului Găești, Grigore Gheorghe, pe pagina de Facebook.

“24 de locuințe pentru tineri vor fi construite de ANL în orașul Găești, județul Dâmbovița. Agenția Națională pentru Locuințe a demarat procedura având ca scop atribuirea contractului de proiectare și execuție lucrări aferent obiectivului de investiție:

Locuințe pentru tineri, destinate închirierii, județului Dâmbovița, orașul Găești, strada Fundătura 1 Decembrie, nr. 10A, etapa IIA.1 totalizând 24 de unități locative, 2 tronsoane, regim de înălțime P-3E, prin publicarea în SEAP a anunțului de participare nr. SCN 1082149/17.02.2021.

Programul de construcții locuințe pentru tineri, destinate închirierii se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani.

Locuințele (apartamentele) sunt construite pe terenuri puse la dispoziția Agenției de către autoritățile publice/centrale, cu drept de folosință gratuită pe întreaga perioadă de realizare a investițiilor. De asemenea, consiliile locale asigură utilitățile și dotările tehnico-edilitare necesare. După finalizarea lucrărilor, acestea sunt predate autorităților publice locale/centrale în vederea administrării și repartizării către tinerii care îndeplinesc criteriile de acces. Sumele necesare finanțării programului se asigură de la bugetul de stat, prin bugetul MDLPA din bugetele locale, precum și din alte surse legal constituite”, a transmis edilul Găeștiului.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentMARȚI, Culisele Statului Paralel: Nicușor Constantinescu rupe tăcerea într-un interviu exclusiv
Articolul următorBilanț coronavirus 23 februarie: 3.382 de cazuri noi și 119 decese