Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Iași efectuează, marți dimineață, 42 de percheziții domiciliare, într-un dosar penal privind  infracțiuni de înșelăciune. Ancheta vizează escroci care ar fi păcălit peste 130 de clienți că le vor face mobilă la comandă.

Descinderile au loc în județele Iași (13), Brașov (3),Ilfov (3), Galați (2), Bihor (2), Vaslui (2), Argeș (1), Bacău (1), Cluj (1), Constanța (1), Dolj (1), Prahova (1), Sibiu (1), Timiș (1), Mureș (1) și în municipiul București (8).

„Până în prezent, au fost identificate peste 130 de persoane vătămate, iar prejudiciul cauzat prin comiterea faptelor este de aproximativ 4.000.000 de lei.

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor de la serviciile de investigare a criminalității economice Brașov, Galați, Vaslui, Argeș, Bacău, Cluj, Constanța, Dolj, Prahova, Sibiu, Timiș, Mureș, Ilfov și București, al polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Iași – Secțiile 1-6 și Poliției Orașului Hîrlău.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.”, menționează Poliția Română.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentAlexandra Păcuraru și patrioții din emisiunea România Suverană fac zid pentru apărarea Mariei, adolescenta care se luptă cu statul subteran pentru propria viață
Articolul următorSute de locuri de muncă vacante în Dâmbovița. Lista posturilor disponibile