Chindia Târgoviște și Petrolul Ploiești au terminat la egalitate, scor 0-0, în derby-ul etapei din oiga a II- a de fotbal. Partida, ce a avut loc la Târgoviște, pe stadionul „Eugen Popescu” a fost una anostă, unde doar suporterii celor două echipe, prezenți în număr mare în tribune, au animat atmosfera.

Partida dintre Chindia și Petrolul două dintre contracandidate la promovarea în prima ligă, la finalul actualului sezon a început cu multă tensiune, în special în afara stadionului. pentru prima dată la Târgoviște au fost luate măsuri execpționale de securitate, mulți dintre suporteri neputând pătrunde în arenă deoarece capacitatea stadionului este redusă, dat fiind faptul că a tribuna a II-a este închisă accesului publicului, existând pericol de prăbușire.

Cu doar câteva momente înainte de primul fluier al arbitrului suporterii prahoveni au provocat câteva incidente ce, din fericire, nu au degenerat ( amănunte aici www.realitateadedambovita.net)

Toată tensiunea se pare că s-a consumat însă aici pentru că ulterior cele două echipe s-au anihilat reciproc, în partidă, rezultând un meci anost aproape fără faze de poartă.Cele două echipe au avut următoarea alcătuire.

Chindia: Aioani – Martac, Leca, Bg. Şandru, D. Panait – D. Novac, Liv. Mihai (Raţă 83′) – Andr. Şerban (Dumitraşcu 72′), Cr. Neguţ, D. Florea, Cherchez (cpt.)(A. Mihaiu 72′)
Rezerve neutilizate: Ius. Popescu – C. Dinu, Neicuţescu, Ad. Ioniţă
Antrenor: Viorel Moldovan

Petrolul: C. Lungu – Borţa, L. Cazan, Sarris, Ţigănaşu – Cr. Puşcaş, Bucşa – Rob. Moldoveanu, Malakyan (N. Popescu 57′), Şaim Tudor – Bg. Rusu (Arnăutu 81′)
Rezerve: Bolboaşă – Alb. Olaru, Ţicu, Kozoronis, Ştefănescu
Antrenor: Mugurel Cornăţean

În urma rezulatatului de egalitate Chindia acumulează 51 de puncte iar Petrolul 50, cele două combatante ocupând locurile 4 și respectiv 5, în clasamentului Ligii a II-a. În fruntea clasamentului pe primele două poziții, ce asigură promovarea directă în prima ligă, se află după etapa cu număru 24, Sportul Snagov (55 puncte) și Universitatea Cluj (53 de puncte).

Articolul precedentVideo| Incidente violente la meciul de fotbal Chindia Târgoviște – Petrolul Ploiești
Articolul următorCarambol între 6 mașini, pe Dn 72, la Mija