Ziua de 6 august 2019 a fost una în care polițiștii dâmbovițeni au aplicat 287 de amenzi a căror valoare se ridică la 75.650 de lei. A fost o zi „ușoară” în comparație cu altele, fie și din perspectiva că doar un singur șofer de ocazie, ce conducea fără permis, a fost prins pe drumurile din Dâmbovița.

La data de 6 august a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat acțiunile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Imagine cu un caracter ilustrativ

În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 37 de evenimente, dintre care 24 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 33 de infracțiuni. Din totalul faptelor penale, 14 au fost contra persoanei, 6 contra patrimoniului și 3 la regimul rutier.

Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 287 de amenzi a căror valoare se ridică la 75.650 de lei.

Totodată, polițiștii au reținut 7 permise de conducere, au retras 13 certificate de înmatriculare și au confiscat bunuri în cuantum de 5.900 de lei

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au depistat pe raza localității Bălteni un tânăr în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere.

Pe numele lui, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Articolul precedentA murit fostul fotbalist și arbitru Mihai Buciumeanu, fost fotbalist la CS Târgoviște
Articolul următorBărbat accidentat într-o coliziune auto petrecută la Gulia, pe DN 7