Zilele Băilor Pucioasa nu vor fi organizate nici în acest an. Anunțul a fost făcut chiar de primarul Pucioasei, Constantin Ana.

Este pentru al doilea an consecutiv când acest eveniment este anulat în orașul dâmbovițean. Potrivit edilului Constantin Ana, decizia anulării evenimentului este una grea și tristă.

“Noi am ales, în condițiile impuse de autorități, să nu organizăm nici anul acesta Zilele Băilor Pucioasa!

O decizie grea, tristă, luată după ce am analizat atent legislația în vigoare!  Legislație care nu permite participarea la astfel de manifestări a mai mult de 1000 de persoane, într-un spațiu organizat, în care organizatorii trebuie să asigure un minim de 4 mp de persoană! Ce să mai vorbim de condițiile pe care trebuie să le îndeplinească participanții!

Așa spune legea! Însă se pare ca legea este doar pentru “fraierii” de la PSD!!! Pentru restul există, ca mereu în ultima vreme, “dubla măsura”! Arad, Constanța, etc! Uite că se poate! La ei probabil numără participanții o ruda de a Robertei Anastase!

PS. Conform vechii zicale românești “ori la bal ori la spital”, noi ne pregătim să primim din nou pacienți Covid în spitalul orășenesc Pucioasa! Căci așa e în viață, unii cu distracția, alții cu munca!”, a transmis primarul orașului Pucioasa.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentMăștile textile vor fi interzise la școală! Elevii, studenții și profesorii vor purta doar cele medicinale
Articolul următor849 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS–CoV–2