Aniversarea a 169 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române a fost sărbătorită în Jandarmeria Dâmbovița, sâmbătă, 30 martie, alături de veterani.
Patru ofițeri și trei subofițeri care și-au desfășurat activitatea în cadrul IJJ Dâmbovița au participat la activitatea organizată la sediul Jandarmeriei Dâmbovița.
„Întâlnirea a debutat cu intonarea Imnului Naţional al României, după care col.(r) Sandu Valentin, președintele ANCMRR – Filiala Județului Dâmbovița, a prezentat invitaților și personalului semnificația jurământului. Festivitatea a continuat cu ceremonia de depunere a jurământului de către 2 subofițeri și 2 salariați civili.Aceasta a fost urmată de rostirea rugăciunii de sacralizare a jurământului, de către preotul militar Fluture Mihai din cadrul Garnizoanei Târgoviște”, se arată într-un comunicat al IJJ Dâmbovița.
La finalul activităţii, inspectorul şef, col. Matei Viorel a înmânat colegilor de Armă, astăzi pensionari, diplome aniversare în semn de aleasă preţuire și recunoștință față de activitatea desfășurată, cu prilejul sărbătoririi a 169 de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.
Articolul precedentRazie la Pucioasa și Mătăsaru. Ce au descoperit polițiștii
Articolul următorÎntârziere de o oră pentru trenul București – Târgoviște, în urma unui accident mortal