Un accident feroviar s-a produs cu puțin timp în urmă pe raza satului Viforâta, comuna Aninoasa. Un tren de călători privat a lovit o mașină de gunoi. În urma coliziunii, autocamionul s-a răsturnat.

În urma impactului, șoferul autocamionului a fost rănit. Acesta primește îngrijiri medicale de la paramedici.

„După evaluarea persoanelor s-a constatat că în tren erau 5 pasageri care nu acuză probleme medicale, iar șoferul autocamionului este rănit ușor, cooperant și primește îngrijiri medicale la fața locului”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

La locul accidentului sunt derulate acțiuni pentru verificarea și evaluarea persoanelor din tren și din autocamion.

La fața locului acționează pompierii Detașamentului Târgoviște, care au intervenit cu 3 autospeciale de intervenție, dintre care una de descarcerare. La fața locului s-au deplasat și un echipaj SAJ Dâmbovița.

În urma impactului, șoferul autocamionului, un bărbat, în vârstă de 46 de ani, a fost rănit. Paramedicii i-au acordat primul ajutor medical la fața locului, dar în momentul când s-a decis transportul său la spital, acesta a refuzat. în tren se aflau 5 cinci persoane.

”Din primele date, coliziune între un tren de călători privat și un camion de gunoi. Evenimentul urmează să fie protocolat ca tamponare”, au transmis oamenii legii.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările nefericitului accident rutier.

Pompierii Detașamentului Târgoviște, după ce au acordat primul ajutor, au asigurat și măsurile de prevenire a incendiilor la locul evenimentului.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentStart pentru proiectul imobiliar gigant de aproape 2 miliarde de euro la Cluj-Napoca – cel mai mare din România
Articolul următorBacșișul va fi impozitat cu 10%. Legea a fost votată și merge la promulgare