Un accident teribil a avut loc la Găești, în județul Dâmbovița. O mașină condusă de un tânăr a zburat pur și simplu de pe partea carosabilă și s-a oprit încurtea unei cgospodării după ce a dărâmat gardul acesteia. Șoferul a fost grav accidentat și a fost transportat la spital.

Accidentul a avut loc la orele serii, pe raza orașului dâmbovițean Găești. Conform celor declarate de polițiștii dâmbovițeni, autoturismul a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un gard.

La față locului imaginea era cu adevărat cutremurațoare. Practic, din autoturism a mai rămas un morman de fiare, după ce acesta a părăsit partea carosabilă, a zburat pur și simplu prin gardul unei locuințe, aflată la marginea drumului, și s-a oprit în curtea gospodăriei, răsturnat pe o parte.

Șoferul, un tânăr de doar 19 ani, conform informațiilor preliminare, a fost preluat, în stare gravă, de o ambulanță și transportat de urgență la spital. Se pare ca acesta se afla singur în mașină, la momentul producerii accidentului.

Articolul precedentFoto| „Bombă ecologică” dezamorsată. Tone întregi de deșeuri pregătite de incendiere, la Mătăsaru, în Dâmbovița
Articolul următor„Spectacol” gratuit, în centru Târgoviștei. Zeci de tineri s-au strâns să vadă un accident petrecut în noaptea de 29 mai