Alimentarea cu energie electrică este întreruptă, miercuri, pe platforma industrială din Târgovişte din cauza unui incendiu izbucnit într-un tunel de cabluri de înaltă tensiune, a anunțat ISU Dâmboviţa.

Incendiu a izbucnit într-un tunel de cabluri de înaltă tensiune prin care se asigură alimentarea cu energie electrică a operatorilor economici de pe platforma industrială din zonă.

„Incendiul a fost anunțat la dispeceratul ISU Dâmbovița un jurul orei 02:46, în dimineața zilei de 2 noiembrie. Incendiul este localizat. Ard cabluri electrice și ulei. Din fericire nu sunt înregistrate victime. Alimentarea cu energie electrică este opritaă pe platforma indistrială.
Pentru gestionarea eficientă a situației înregistrate au fost mobilizate mai multe echipaje de pompieri de la Detașamentul Târgoviște, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și două autospeciale de primă intervenție și comandă.
Operațiunile de stingere sunt de durată din cauza degajărilor mari de fum, a spațiului redus în care se acționează și a distanței lungi, peste 20 m in interiorul tunelului, pe care pompierii sunt nevoiți să-i parcurgă până la locul de ardere. S-au dispus măsuri pentru schimbarea efectivelor de intervenție”, au ptransmis reprezentanţii ISU Dâmboviţa.

La fața locului au acționat 16 pompieri militari cu sprijinul SPSU de la doi operatori economici din apropiere.

Incendiul produs in tunelul de cabluri a fost lichidat în jurul orei 11. La locul incendiului a rămas pentru  supraveghere un echipaj de pompieri de la Detașamentul Târgoviște.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentROMÂNIA SUVERANĂ | Nu avem nevoie de un conflict interetnic. Azi avem nevoie de stabilitate și unitate
Articolul următorDâmboviţa. Motociclist mort într-un accident teribil produs în apropiere de Târgovişte