O minoră de 16 ani a a plecat voluntar de la domiciliul din satul Glogoveanu, comuna Șelaru, din Dâmbovița, fără a mai reveni. Tânăra este căutată acum de polițiștii dâmbovițeni, după ce familia a declarat-o dispărută.

Conform unei informări a IPJ Dâmbovița:

„Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița desfășoară activități de căutare a minorei STOIAN TATIANA FLORENTINA, de 16 ani, din localitatea Glogoveanu, care, la data de 13 ianuarie a.c., a plecat voluntar de la domiciliu fără a mai reveni.

La data plecării, tânăra era îmbrăcată cu un pulover alb cu mărgele aplicate, pantaloni de de tip blue-jeans, de culoare albastră, și încălțată cu pantofi sport de culoare închisă.

Semnalmente: 1,50 m înălțime, aproximativ 40 de kilograme greutate, păr vopsit roșcat, lung până deasupra umerilor, ochi căprui, față ovală, ten deschis.

Persoanele care pot pot oferi informații utile în vederea depistării acesteia sunt rugate să sune la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.”

Articolul precedentDJ 713 care face legătură între DN71 – Cota 1000 și Platoul Montan Bucegi, blocat de mai multe avalanșe
Articolul următorFoto-Video| Avalanșa a surprins un utilaj de dezăpezire, pe DJ 713.Șoferul s-a salvat în ultimul moment