Derbyul rundei în liga a II- a de fotbal consumat la Pitești, între echipa locală FC Argeș și Chindia Târgoviște, s-a încheiat cu victoria dâmbovițenilor. În Trivale , Chindia a câștigat cu un gol marcat în minutul 89, de fundașul Mihai Leca, și revine pe primul loc în clasament.

Meciul dintre FC Argeș și Chindia Târgoviște a fost cel mai important al rundei cu numărul 23, din liga secundă, din perspectiva poziției în clasament a celor două combatante. Formațiile de start au fost următoarele:

FC Argeş: Oct. Popescu – D. Oancea (Ct. Barbu 89′), Turda, Gugu, Hreniuc – Şerbănică, Andr. Panait, I. Şerban – I. Năstăsie (cpt.)(R. Costin 80′), Buleică (Tofan 58′), Buhăescu
Rezerve neutilizate: N. Grecu – Vişa, Vas. Gheorghe, Ed. Florescu
Antrenor: Emil Săndoi
Eliminat: Andrei Panait 46′ (cumul de cartonaşe galbene)

Chindia: Aioani – Martac, Bg. Şandru, Leca, Dumitraşcu (Raţă 63′) – Andr. Şerban (A. Mihaiu 58′), Liv. Mihai, D. Panait, Cr. Neguţ – D. Florea, Cherchez (cpt.)(Neicuţescu 77′)
Rezerve neutilizate: Ius. Popescu – Acasandrei, C. Dinu, Ad. Ioniţă
Antrenor: Viorel Moldovan

După o primă repriză aproape fără faze de poartă, în minutul 45, Buhăescu, de la FC Argeș, a ratat un penalty, acordat ușor de arbitrul partidei, astfel că scorul pauzei a fost   0-0.

În chiar primul minut al reprizei secunde, Andrei Panait, de la gazde, a fost eliminat.După ce au rămas în 10, gazdele argeșene nu au mai contat în faza ofensivă. Chindia a reușit să câștige printr-un gol marcat de fundașul Mihai Leca, printr-o lovitură de cap din șase-șapte metri, în minutul 89 al partidei.

Cu această victorie Chindia acumulează 50 de puncte și redevine lider, cel puțin până la ora celorlalte partide ale etapei, ce vor avea loc sâmbătă 2 martie. Sportul Snagov se află pe poziția secundă cu 49 de puncte.

Următorul meci al Chindiei Târgoviște va avea loc pe teren propriu, cu Petrolul Ploiești, sâmbătă 9 martie.

Articolul precedentEchipa de volei a CSM Târgoviște face apel la sprijinul suporterilor
Articolul următorAccidentat mortal de două autoturisme. Se afla întins pe carosabil