Un accident violent s-a produs, vineri de dimineață, pe  DN 71, pe raza orașului Pucioasa. În urma impactului, de pe Bulevardul Trandafirilor, dintre un autoturism și o autoutilitară, mai multe persoane au fost rănite.

Imagine

Potrivit ISU Dâmbovița, în coliziunii dintre cele două mașini, șapte persoane au fost rănite. Două dintre acestea au fost transportate la Unitatea Primiri Urgențe Târgoviște, una la CPU Pucioasa, iar alte patru persoane au refuzat transportul la spital.

”La locul accidentului rutier au fost identificate trei persoane rănite dintre care una încarcerată conștientă, una inconștientă și a treia cooperantă. În scurt timp de la sosirea pompierilor, persoana încarcerată a fost extrasă în siguranță din autovehicul, a fost preluată și transportată la UPU Târgoviște de către un echipaj SAJ. Și a doua persoană, cea inconștientă, a fost preluată de un echipaj SAJ și este transportată la UPU Târgoviște. În total, au fost implicate în accident 7 persoane, dintre care două au fost transportate la UPU Târgoviște. Pompierii au asigurat și măsurile de prevenire a incendiilor la locul evenimentului rutier”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Cele două autovehicule implicate în accident erau conduse de un tânăr de 24 de ani și de un bărbat de 53 de ani. În urma impactului, șoferul de 24 de ani și doi pasageri, de 16 și 24 de ani, au fost răniți , potrivit IPJ Dâmbovița.

Polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

Zona accidentului a fost asigurată de pompierii Detașamentului Pucioasa, cu două autospeciale și o ambulanță SMURD. SAJ Dâmbovița a deplasat mai multe echipaje la fața locului.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentA fost promulgată legea bacșișului – Va fi de maxim cinsprezece la sută din valoarea consumației
Articolul următorAccident grav la intrarea în pasajul Unirii din București! Un autocar în care se aflau 48 de turiști greci a intrat într-un limitator de înălțime. O persoană a decedat şi o alta este în stare gravă