Panică ieri după-amiază, pe strada Florin Popescu, din orașul Pucioasa! Un incendiu a izbucnit la un apartament, aflat la etajul 4.

În urma necazului întâmpinat, proprietarul a făcut atac de panică. Acesta primește îngrijiri medicale de la paramedicii ajunși la fața locului.

De asemenea, 11 locatari au fost evacuați din bloc. Cel mai probabil, incendiul ar fi pornit de la un aparat de aer condiționat, aflat în balcon

“Intervenție în cazul unui incendiu la un apartament, în orașul Pucioasa, str. Florin Popescu, bl. 6, et. 4. La locul evenimentului, pompierii au constatat că apartamentul este inundat cu fum.

S-au evacuat 11 locatari. În interiorul apartamentului a fost găsit proprietarul, conștient, cu atac de panică. Incendiul se manifesta la un aparat de aer condiționat amplasat în balcon, a fost localizat se lucrează la lichidare”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Pentru lichidarea incendiului au intervenit pompierii Detașamentului Pucioasa, cu 2 autospeciale de stingere cu apă si spumă și un echipaj SMURD, dar și pompierii Detașamentului Târgoviste cu o autospecială de stingere și o autospecială de lucru și salvare de la înălțime.

 

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentBobby Păunescu: „Domnule Rafila, verificați protocolul dintre spitalele Floreasca și Obregia. Cum să ajungi în cămașă de forță pentru valeriană?”
Articolul următorFonduri europene pentru racordarea familiilor sărace la rețelele de apă și canalizare