Patru bărbați, cu vârste între 19 și 56 de ani, din Pucioasa, au fost reținuți de polițiști.

Cei în cauză sunt cercetați în cadrul unui dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, distrugere și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

“La data de 7 decembrie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa, față de 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 56 de ani, din Pucioasa, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Astăzi, 8 decembrie, bănuiții vor fi prezentați Judecătoriei Pucioasa pentru dispunerea unor măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate, urmând să fie dispuse măsurile procedurale prevăzute de lege”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Vă reamintim că, în noaptea de marți spre miercuri, polițiștii din Voinești și Târgoviște au urmărit un autoturism, condus de un șofer care nu a vrut să oprească la semnalul oamenilor legii. Pe durata urmăririi, o autospecială de Poliție a fost avariată, iar polițiștii au tras două focuri de avertisment, pentru ca șoferul să oprească.

 

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedent59 de centre de evaluare pediatrică înființate în plin sezon de viroze. Iată lista acestora
Articolul următorBanii pe voucherele pentru plata facturilor la energie. Când vor intra și cum vor putea fi folosiți