Un dâmbovițean de 55 de ani a fost găsit decedat joi, 28 mai, pe munte, în Bucegi, în apropiere de muntele Tătaru. Bărbatul plecase de acasă cu o turmă de animale spre o stână din zonă, dar nu a mai ajuns la destinație. După două zile de căutări, în care au fost implicați și salvamontiștii, corpul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit astăzi în zona montană.

Imagine

Foto-stână muntele Tătaru (Bucegi)

Imagine

Foto-stâna veche Muntele Tătaru (masivul Bucegi)

În data de 26 mai polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni, județul Dâmbovița, au fost sesizați de o femeie , că un barbat de 55 de ani, din localitatea Brănești, din Dâmbovița, a plecat cu o turmă de animale spre o stână aflată pe muntele Tătaru din masivul Bucegi, dar că nu a mai ajuns la destinație.

Stâna Muntele Tataru, Bucegi

Tot în aceiași zi au fost alertati și salvamontiștii Dâmbovițeni, Dispeceratul Național Salvamont precizând ca a fost primit un apel de urgență din Dâmbovița în acea zi.

După două zile de cautări la care au participat și rude ale băbatului dar și salvamontiști acesta a fost găsit decedat, în zona montană dâmbovițeană. Conform celor declarate de polițistii de la IPJ Dâmbovița, „la o primă examinare, corpul neînsuflețit nu prezintă urme vizibile de violență”.

Polițiștii efectuează cercetări, urmănd sa se stabilească cu exactitate toate împrejurările evenimentului, au precizat cei de la IPJ Dâmbovița.