Gest impresionant al motocicliștilor târgovișteni de la Valah Motors. Aceștia au format un convoi și au plecat la Valea Plopului, în județul Prahova, însoțiți de un camion încărcat cu alimente. Scopul a fost de a veni în ajutorul părintelui Tănase, cel care are în grijă peste 400 de copii abandonați, în tabăra de la Valea Plopului.

Imagine

Imagine

Imagine

Foto– Părintele Nicolae Tănase, alături de copii, la Valea Plopului (arhivă)

Cazul excepțional al taberei de la Valea Plopului, înființată de părintele Tănase, în urmă cu aproximativ 30 de ani, este cunoscut în toată România. Tabăra, ce găzduiește copii abandonați, fără părinți dar și tineri alungați din căminele de copii, după ce au trecut de vârsta majoratului, a ajuns să numere, în 2019, peste 400 de suflete, ce sunt în grija unui singur om practic.

Imagine

Motocicliștii de la Valah Motors au hotărât să dea o mână de ajutor celor de aici.

 „În orice om, o lume își face încercarea… iar oamenii nu se deosebesc atât prin ceea ce zic, cât prin ceea ce fac!… Am înțeles că un om poate avea totul neavând nimic și nimic având totul…” (Mihai Eminescu), este motto-ul sub care a fost organizată acțiunea motocicliștilor târgovișteni.

Imagine

Imagine

Imagine

„Apropierea Sarbatorilor de Iarna si a atmosferei de bucurie generala in miros de cozonac proaspat si vin fiert ne face sa ne deschidem inimile dupa un an incrancenat si obositor, sa ne apropiem cu caldura de cei dragi si sa devenim mai generosi, mai buni si mai ingaduitori.
Atunci când empatia și dorința de a-i ajuta pe ceilalți își dau mâna, motociclistii Targovisteni, au incercat sa aduca un strop de bucurie in inima copiilor aflati sub ocrotirea parintelui Tanase din Valea Plopului.”

Și-au descris acțiunea aceștia, pe pagina de facebook, adăugând numeroase fotografii, ce nu mai au nevoie de niciun comentariu.

Articolul precedentAcțiune de amploare a Poliției Române, privind fișele medicale eliberate ilegal. Ilegalități „fără număr”
Articolul următorA fost „jale” pe DN 7. Și în Dâmbovița circulația a fost întreruptă din cauza unui accident. În Argeș un bărbat a decedat