Echipa națională de volei feminin a României a fost eliminată în faza optimilor de finală, la Campionatul European de Volei 2019, de reprezentativa Serbiei. În lotul României au fost și trei jucătoare legitimate la CSM Târgoviște.

România a încheiat aventura la campionatul European de volei feminin, ce este organizat de patru țări în 2019 (Turcia, Polonia, Ungaria și Slovacia).

În grupa preliminară din care a făcut parte, România a reușit doar două victorii, în 5 meciuri ( 3-1 cu Ungaria și Estonia). Învinsă de Olanda (3-0), Azerbaidjan (3-0) și Croația (3-1), selecțioanta tricoloră nu s-a clasat decât pe locul patru, cu 6 puncte, în grupă (după Olanda-15p,Azerbaidjan 10p, Croația 10P). În aceste condiții, în faza optimilor de finală a întâlnit câștigătoarea grupei D, puternica selecționată a Serbiei.

Foto– Jucătoare CSM Târgoviște (naționala de volei 2019)

Sursa fotoCEV

Întro partidă (1 septembrie 2019),ce a avut loc în Turcia, tricolorele, între care s-au aflat și sportivele de la CSM Târgoviște (Diana Calotă, Alexandra Trică și Rodica Buterez-foto) nu au reușit să facă față sârboaicelor conduse de Zoran Terzic.

Serbia- România 3-0 (25/20, 25/17,25/23)

Serbia va întâlni Bulgaria, în primul sfert de finală al CE 2019.

Iată și celelalte sferturi: Rusia-Italia, Turcia-Olanda și Germania-Polonia

Sursa foto articol-www.cev.eu

(fotografii articol din partida Serbia-Romania, 1 sept 2019)

Articolul precedentFoto| Medalie pentru CS Târgoviște, la naționalele de lupte pe plajă ce au avut loc la Mamaia
Articolul următorMesaj tulburător, pentru tânărul dâmbovițean pierit în valuri, la Olimp,după ce a salvat doi copii de la înec