S-a dat alarma, vineri de dimineață, în comuna Corbii Mari! O clădire și o magazie, de pe strada Primăriei, au fost cuprinse de foc.

Flăcările au ars aproape 4 tone peleți, 12 anvelope și diverse materiale combustibile depozitate. Totodată, incendiul a distrus o suprafață de 100 metri pătrați din acoperișul construcției și interiorul unei magazii.

Pompierii au reușit să lichideze flăcările după o oră și jumătate. Au fost salvate din calea flăcărilor mai multe bunuri, camerele de la etajul construcției și o proprietate învecinată.

Din primele cercetări, se pare că incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit la instalația electrică din magazie. Din fericire nu s-au înregistrat victime.

“În momentul sosirii pompierilor la locul indicat, aceștia au constatat că incendiul se manifesta la acoperișul unei construcții pe o suprafață de aprox. 100 mp și in interiorul unei magazii. Au ars și aproape 4 tone peleți, 12 anvelope și diverse materiale combustibile depozitate”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii Gărzii Potlogi și cei de la Detașamentul Titu, care au acționat cu 3 autospeciale de stingere și un echipaj SMURD.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentAmbasadorul iranian, scrisoare de mulţumire pentru salvamontiștii care au intervenit în cazul turistului rătăcit în Bucegi
Articolul următorCum va fi recuperată de către bugetari ziua liberă de 2 decembrie