Jandarmii dâmbovițeni au confiscat produse contrafăcute de la doi vânzători ambulanți, jandarmii  în timp ce acţionau pentru prevenirea faptelor antisociale au depistat, duminică, 16 octombrie a.c., în zona unei piețe din municipiul Târgoviște, două persoane care abordau trecătorii pentru a le oferi spre vânzare produse contrafăcute. 

În urma verificărilor efectuate asupra a doi bărbați, în vârstă de 43, respectiv 45 de ani, au fost găsite mai multe unelte de uz gospodăresc cu numele unor mărci de renume.

Marfa a fost ridicată, pe bază de proces-verbal în vederea confiscării, iar celor în cauză li s-au întocmit actele de sesizare pentru “punerea în circulație a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”.

Pentru un plus de siguranţă, recomandăm cetăţenilor să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică dacă sunt abordaţi de necunoscuţi care le oferă spre vânzare diverse produse şi să nu încurajeze astfel de fapte.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentUn tânăr de 17 ani a fost prins in toiul nopții la vânătoare de iepuri si căprioare pe un câmp din Dâmbovița
Articolul următorAccident rutier pe DN71, la Conţeşti. Patru persoane au fost rănite