Lucrări de pe Centură nesemnalizate. Pericol de moarte pentru un șofer
Lucrări de pe Centură nesemnalizate. Pericol de moarte pentru un șofer

Un șofer din București a fost la un pas de moarte după ce s-a oprit cu mașina molozul de pe podul de la Mechel, situat pe Centura Târgoviștei.

Bărbatul a declarat că nu cunoaște drumul și, pentru că este nesemnalizat, nu și-a dat seama că acolo se efectuează lucrări.

La un moment dat, drumul de pe Centură se îngustează, circulându-se doar pe două din cele patru benzi, pe podul aflat în reparații capitale. Pentru că nu cunoștea drumul, bărbatul a fost la un pas de moarte. Doar grămezile de moloz l-au oprit să nu cadă de la o înălțime de 10 metri. A rămas suspendat, la câțiva pași de hău.

„Pur și simplu nu cunosc drumul, pentru că sunt din București și nu este semnalizat deloc. Venea dinspre Găești, iar cei de pe pod coborau cu fază lungă și n-am mai văzut drumul. Am mers înainte, crezând că acela este drumul. Am văzut că la câțiva metri puteam să cad, mi-am riscat viața. Eram singur în mașină. Sunt șocat. Este bătaie de joc ca un asemenea drum să nu fie semalizat, să nu pui o săgeata ceva. Norocul meu a fost că m-am oprit în ultimul morman. Asta e țara în care trăim”, ne-a spus Florian Roșoagă.

Pentru că lucrările nu au fost semnalizate corespunzător, șoferul are de gând să dea în judecată firma care lucrează acolo.

Articolul precedentUpdate- ISU Dâmbovița a emis alertă prin sistemul RO-ALERT, în cazul incendiului de la fabrica de mobilă din Târgoviște
Articolul următorPercheziții la traficanții de droguri. Vindeau cannabis în București