AS FC Pucioasa, echipă de liga a III-a, din Dâmbovița, aflată în cantonament în Antalya, a obținut un succes neașteptat împotriva unei echipe de liga I, din Rusia,  FC Yenisey Krasnoyarsk. Meciul este suspectat de blat,cotele la casele de pariuri având fluctuații neobișnuite la această partidă.

A SFC Pucioasa, echipă din liga a III din România, este de curând (vara 2018) mutată în orașul dâmbovițean Pucioasa, după ce anterior purtase denumirea de FC Aninoasa ( o localitate tot din Dâmbovița). Participarea unei echipe de Liga a III-a, la un cantonament în Turcia, în Antalya, destul de costisitor, a ridicat suspiciuni încă înainte de plecarea  dâmbovițenilor în această deplasare. (amănunte aici, www.realitateadedambovita.ro).

În cantonamentul din Antalya, AS FC Pucioasa a obținut o singură victorie, împotriva celui mai puternic adversar (teoretic) pe care l-a întâlnit, FC Yenisey Krasnoyarsk (locul 16 în prima ligă din Rusia).

AS FC Aninoasa-FC Yenisey Krasnoyarsk 1-0 (Calofir min.80).

Conform site-ului local www.db-sport.ro, cotele de la casele de pariuri au fluctuat extrem de mult de la  „11”, pentru victoria românilor înainte de meci, și respectiv 1,25 pentru o victorie a rușilor, înainte de meci, pentru ca înainte de începerea meciului cota pentru victoria AS FC Pucioasa să se prăbușească până la 7.50, semn că se pariase deja masiv pentru victoria echipei din România (amănunte aici).

A SFC Pucioasa ocupă locul 7 în Liga a trei de fotbal, fără speranțe la promovare în liga secundă, în actuala ediție de campionat. Echipa dâmbovițeană are o parte din buget asigurat de Primăria Pucioasa (aproximativ 200.000 de lei), partea privată a bugetului nefiind precizată.

Foto articolfacebook  AS FC Pucioasa

Articolul precedentAdio, TOP 100! Pe ce loc se află Sorana Cîrstea, de săptămâna aceasta
Articolul următorȚuțuianu despre scandalul Kovesi : „Nimeni nu-i mai presus de lege”