Este alertă maximă în rândul polițiștilor dâmbovițeni. Cinci adolescente ce au plecat voluntar, dintr-un modul de tip familial, nu au mai dat niciun semn de viață de mai bine de 24 de ore. Oricine poate oferii informații este rugat să sune la 112.

La data de 20 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița desfășoară activități de căutare a cinci persoane care, la data de 19 decembrie a.c., au plecat voluntar din incinta modulului de tip familial și nu au mai revenit.

Imagine

GHICA MIHAELA ROBERTA, în vârstă de 15 ani. La momentul plecării purta pantaloni de culoare deschisă și geacă de culoare gri deschis.

Semnalmente: 1,60 m, ten închis, ochi negri, păr negru, lung.

 

BUCUR-CHIVU ALEXANDRA-COSTINELA, în vârstă de 16 ani. La momentul plecării purta blugi de culoare albastră si geacă vișinie de fâș.

Semnalmente: 1,55 m, ochi albaștri, constituție atletică, ten deschis, păr lung, negru.

HÂNCIANU ANA-MARIA, în vârstă de 14 ani. La momentul plecării purta pantaloni tip camuflaj, vesta de fâș de culoare albastră cu glugă gri, bluză de culoare albă și pantofi sport având culorile alb cu negru.

Semnalmente: aproximativ 1,55 – 1,60 m, constituție slabă, ten deschis, par negru, tuns scurt.

NEAGU ALEXIA-LAVINIA, în vârstă de 13 ani. La momentul plecării purta o geacă de culoare neagră.

Semnalmente: 1,50 – 1,53 m, ten deschis la culoare, parul lung, negru, vopsit blond la vârfuri.

 

 

DROSU FLORENȚA-EMILIA, în vârstă de 18 ani. La momentul plecării purta blugi de culoare albastră, geacă de fâș de culoare neagră și pantofi sport având culorile alb, roșu și gri.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acestora sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Articolul precedentVideo| Campanie spectaculoasă, a Poliției Române, privind schimbarea legii
Articolul următorPetarde, artificii, parfumuri contrafacute și marfă confiscată, la Târgoviște