Un camion încărcat cu lemne s-a răsturnat pe șosea pe raza localității dâmbovițene Moțăieni. La fața locului intrevin pompierii de la ISU Dâmbovița. Se pare că o persoană a fost prinsă sub autocamionul răsturnat.

Update 2

Din nefericire, femeia prinsă sub camionul de lemne răsturnat la Moțăieni, a decedat la spital, la doar aproximativ o oră după ce a ajuns acolo, în stare de inconștiență.

Update 1

Foto– Accident Moțăieni

Camionul încărcat cu lemne ce s-a răsturnat pe o parte la Moțăieni, era condus de un tânăr de 31 de ani din localitatea dâmbovițeană „Dealu Frumos”. Mașina s-a răsturnat în afara părții carosabile pe fondul unui asfalt ud. În balans mașina a prins sub ea o femeie ce se deplasa pe marginea drumului (pieton).

Femeia a fost scoasă de sub camion, dar aceasta este în stare inconștientă.A fost preluată de un echipaj al SAJ Dâmbovița.

Știre inițială

 

Accidentul s-a produs pe DN 71, pe raza localității dâmbovițene Moțăieni. La această oră trei mașini ale ISU Dâmbovița, intervin la locul accidentului. Între acestea se află și o mașină de descarcerare grea.

Se pare că sub mașina răsturnată a fost prinsă o persoană.

Traficul rutier este restricționat pe DN 71, la Moțăieni, în Dâmbovița, zona semafor.

Articolul precedentAtenționare meteo, de tip Cod Galben de vânt, (și) în Dâmbovița
Articolul următorTârgoviștean încarcerat pentru evaziune fiscală