Un camion încărcat cu lemne s-a răsturnat pe șosea pe raza localității dâmbovițene Moțăieni. La fața locului intrevin pompierii de la ISU Dâmbovița. Se pare că o persoană a fost prinsă sub autocamionul răsturnat.

Update 2

Din nefericire, femeia prinsă sub camionul de lemne răsturnat la Moțăieni, a decedat la spital, la doar aproximativ o oră după ce a ajuns acolo, în stare de inconștiență.

Update 1

Foto– Accident Moțăieni

Camionul încărcat cu lemne ce s-a răsturnat pe o parte la Moțăieni, era condus de un tânăr de 31 de ani din localitatea dâmbovițeană „Dealu Frumos”. Mașina s-a răsturnat în afara părții carosabile pe fondul unui asfalt ud. În balans mașina a prins sub ea o femeie ce se deplasa pe marginea drumului (pieton).

Femeia a fost scoasă de sub camion, dar aceasta este în stare inconștientă.A fost preluată de un echipaj al SAJ Dâmbovița.

Știre inițială

 

Accidentul s-a produs pe DN 71, pe raza localității dâmbovițene Moțăieni. La această oră trei mașini ale ISU Dâmbovița, intervin la locul accidentului. Între acestea se află și o mașină de descarcerare grea.

Se pare că sub mașina răsturnată a fost prinsă o persoană.

Traficul rutier este restricționat pe DN 71, la Moțăieni, în Dâmbovița, zona semafor.