Un accident, în care au fost implicate două autoturisme, a avut loc, la orele prânzului (29 iunie), pe raza localitătii dâmbovițene Ciocănești. Un șofer, ce s-a dovedit a fi consumat băuturi alcoolice, a intrat cu mașina într-un alt autoturism, în zona podului din localitate. O persoană de 62 de ani a fost rănită, în urma coliziunii.

Conform informării celor de la IPJ Dâmbovița,” incidentul a avut loc din cauza nepăsrării regulamentare în mers. În urma coliziunii, față-spate, dintre cele doua autoturisme a rezltat ranirea unei persoane de 62 de ani, șofer al unuia dintre cele doua autovehicule implicate în accident.

În urma testării cu aparatul etilotest, unul dintre șoferi a prezentat o alcoolemie a cărei valoare a fost de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.”

Martorii, de la locul accidentului, spun ( pe un grup de pe o rețea de socializare, în care sunt prezentate informatii despre accidente) că în autoturismul condus de „un bătrân beat” se afla și un minor. Se pare că că autoturismul tamponat încetinise, în zona podului de la Ciocănești, pentru a încerca evitarea gropilor din astfalt, moment în care a fost lovit de autoturismul din spatele sau.