La PSD Dâmbovița s-a procedat la o rebrenduire de urgență, odată cu primele zile oficiale de campanie electorală. Fotografia președintei organizației, Rovana Plumb, a înlocuit sigla partidului, pe toate paginile de facebook, ale organizațiilor din județul Dâmbovița.

Strategie de campanie sau un mod de abordare doar a alegerilor europarlamentare? Deocamdată nu este sigur despre ce este vorba, dar este cert că la PSD Dâmbovița s-a procedat de urgență la inițierea unei campanii de modificare a identității vizuale. Aproape toate paginele de facebook ale organizațiilor din Dâmbovița au înlocuit deja fotografia de profil, de identificare. Fotografia Rovanei Plumb este acum cea cu care se identifică PSD Dâmbovița, sigla partidului dispărând ca element de identificare.

În imagini  sunt redate trei dintre paginile de facebook ale  organizațiilor din Dâmbovița (Dărmănești, Cornățelu și Găești) care au schimbat în același timp fotografia de identificare.

Dealtfel strategia nu este nouă. În noiembrie 2018 pagina oficială a PSD Dâmbovița înlocuia fotografia de profil (cea cu trei trandafiri) cu cea a lui Adrian Țuțuianu, la acea vreme încă președinte al PSD Dâmbovița. Ulterior acesta a fost exclus din PSD.

Foto- pagină facebook PSD Dâmbovița, noiembrie 2018

Foto tablou Nicolae Ceaușescu folosit în instituții înainte de 1990

Anterior anului 1990, Partidul Comunist Român impunea folosirea folosirea tabloului liderului, Nicolae Ceaușescu, în toate instituțiile publice, la acel moment spațiul virtual al internetului nefiind disponibil (pentru că nu exista), pentru postarea fotografiilor conducătorului.

Articolul precedentDoi copii și un bărbat au ajuns la spital, în urma unui accident petrecut la Tărtășești
Articolul următorBăutura l-a dus direct în gard, iar o pasageră din mașină a ajuns la spital