PSD Dâmbovița a recurs, din nou, la o schimbarea a identității vizuale de reprezentare, în spațiul virtual. Este pentru a treia oară, în acest an, când se întâmplă acest lucru. Poza Rovanei Plumb, cu care se identifica filiala dâmbovițeană a PSD, a fost înlocuită.

Odată trecute bătăliile politice ale campaniei electorale și la PSD Dâmbovița se schimbă, se pare, modul de abordare. Fotografia de identificare, de pe conturile de socializare ale partidului, a fost din nou înlocuită. Cea de până în data de 3 iunie, cu Rovana Plumb, președinte al PSD Dâmbovița, a fost înlocuită cu consacrata imagine a celor trei trandafiri roșii.

Foto-Pagină facebook, PSD Dâmbovița , 29 aprilie -3 iunie 2019

Foto- pagină facebook PSD Dâmbovița 3 iuinie 2019-?

Este pentru a treia oară, doar în 2019, când social democrații recurg la această variantă de înlocuire a imaginii de identificare vizuală, în mediul virtual.

La începutul anului, fotografia lui Adrian Țuțuianu înlocuise sigla cu trei trandafiri roșii. La acel moment Adrian Țuțuianu încă nu fusese exclus din PSD. Ulterior, după excluderea lui Adrian Țuțuianu din partid, și alegerea Rovanei Plumb, la șefia PSD Dâmbovița, fotografia acesteia a devenit element de identificare pentru PSD Dâmbovița ( din data de 29 aprilie 2019).

Acum, 3 iunie 2019, fotografia de identificare a PSD Dâmbovița a fost din nou schimbată, iar sigla cu trei trandafiri roșii a apărut, din nou, ca element de identificare.

Pentru cât timp? Din păcate nu vă putem oferi amănunte în acest sens.

Articolul precedentEveniment important la Universitatea „Valahia” din Târgoviște
Articolul următorAccident grav la Valea Voievozilor. Un bărbat, ce lucra la partea carosabilă, a fost lovit de o mașină