Captură de parfumuri pentru jandarmi, în parcarea unui complex comercial din Târgoviște. Oamenii legii au depistat, vineri, un bărbat care vindea parfumuri contrafăcute trecătorilor doritori.

În urma verificărilor efectuate asupra bărbatului în vârstă de 41 de ani au fost găsite mai multe parfumuri cu numele unor mărci consacrate.

Marfa a fost ridicată pe bază de proces-verbal în vederea confiscării, iar celui în cauză i s-au întocmit actele de sesizare pentru “punerea în circulație a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

“Jandarmii dâmbovițeni, în timp ce acţionau pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, au depistat astăzi, 7 octombrie a.c., o persoană care aborda cetățenii pentru a le oferi spre vânzare produse contrafăcute în parcarea unui complex comercial din municipiul Târgoviște”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Dâmbovița.

Pentru un plus de siguranţă, jandarmii  recomandă cetăţenilor să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică dacă sunt abordaţi de necunoscuţi care le oferă spre vânzare diverse produse contrafăcute şi să nu încurajeze astfel de fapte.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentAccident în lanţ, în Dâmboviţa, pe DN 61. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri
Articolul următorDâmbovița. Două persoane au murit şi şase au fost rănite după impactul dintre un TIR și un microbuz