Un tânăr din Târgoviște a fost reținut de polițiștii dâmbovițeni, după ce acesta dăduse mai multe lovituri la bisericile din județ. Tânărul a furat din biserici dar a și jefuit persoane ce se aflau la biserică.

Fotografie cu un caracter ilustrativ

La data de  23 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au identificat și reținut pentru 24 de ore un tânăr, din localitate, bănuit de comiterea unor infracțiuni de furt calificat.Astăzi, 24 aprilie, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.Bărbatul este bănuit că, în dimineața zilei de 21 aprilie a.c., ar fi sustras din interiorul unei biserici, din Răzvad, poșeta unei femeie, în care se aflau documente personale și 75 de lei.

De asemenea, în aceeași zi, tânărul ar fi pătruns prin efracție în interiorul unei anexe a unei biserici din Valea Voievozilor și ar fi sustras 500 de lei.

Acesta este bănuit și că ar fi sustras 700 de lei din incinta a 5 biserici de pe raza localităților Găești, Ludești și Hulubești.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru probarea întregii activități infracționale.

Totodată, pe numele lui a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvâșirii infracțiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase întrucât, în după-amiaza zilei de 23 aprilie a.c., s-a prezentat la unitatea de primiri urgențe din Târgoviște pentru a solicita îngrijiri medicale,  având asupra sa un briceag,fără a-l folosi.

Articolul precedentSute de kg de produse periculoase descoperite de polițiști la Răzvad, în posesia unui vrâncean
Articolul următorȘedință cu probleme la CJ Dâmbovița. Bugetul anului 2019 reprezintă mărul discordiei