Accident grav la Crevedia, pe DN 1, în dimineața zilei de luni, 11 mai. Un motociclist este rănit, după ce a fost lovit de un autoturism.

Update

O femeie de 30 de ani, ce conducea mașina implicată în accident, nu s-a a sigurat la schimbarea direcției de mers, și a provocat accidentul.

Bărbatul,de 39 de ani, aflat pe motocicletă, a fost transportat în stare grava la spital.

Știre inițială

Un accident grav a avut loc în această dimineață, 11 mai, pe raza comunei dâmbovițene Crevedia (DN 1). Un motociclist a fost lovit puternic de o mașină. Conform polițistilor dâmbovițeni, accidentul s-a produs pe fondul neasigurării la schimbarea direcției de mers. Nu este sigur dacă cel care nu s-a asigurat este motociclistul sau șoferul autoturismului.

Sursa foto- facebook,Florin Cristian

La fața locului a fost solicitată și intervenția unei ambulanțe SMURD. Motociclistul lovit de autoturism primește îngrijiri medicale la fața locului, dar se pare că starea sa este destul de gravă.

Martorii (vezi foto articol), de la locul accidentului ,spun că „acesta mai mișca, când au sosit medicii”.

Polițistii dâmbovițeni efectuează cercetări la locul accidentului, pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Articolul precedentVideo-Președintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău, în timpul unei conferințe de presă. A ajuns la spital, ulterior
Articolul următorLocalități noi pe harta infecțiilor cu coronavirus din Dâmbovița. La Brezoaele si Valea Lungă primele cazuri