Un accident grav a avut loc în această dimineață (7 noiembrie 2019) pe DN 7, pe raza localității dâmbovițene Tărtășești. Două persoane au fost accidentate, dintre care una foarte grav, în urma carambolului în care au fost implicate patru mașini.

Accidentul a avut loc la primele ore ale dimineții, pe DN 7, la Tărtășești, pe o porțiune de drum ce este prevăzută cu separatoare de sens din beton. În incident au fost implicate patru mașini, conform informațiilor furnizate de IPJ Dâmbovița, iar incidentul s-a produs pe fondul neadaptării distanței în mers.

Imagine

Imagine

La fața locului au fost solicitați să intervină și pompierii de la ISU Dâmbovița (detașamentul Răcari și detașamentul Titu), una dintre victime fiind încarcerată între fiarele contorsionate, ale uneia dintre mașinile implicate în accident.

În urma incidentului au rezultat două victime, ambele fiind șoferi ale mașinilor implicate în accident. Unul dintre șoferi este rănit grav și altul este rănit ușor. Circulația pe DN 7, la Tărtășești (pe sensul Târgoviște-București) s-a desfășurat cu dificultate, din cauza accidentului. Mașinile au fost proiectate în afara părții carosabile în urma impactului, într-o zonă pietonală.

Incidentul a avut loc în condiții de ceață (vezi foto articol).

Sursa foto articol- captură postare MDI TV (imagini amator)

Articolul precedentTineri cercetați pentru săvârșirea de infracțiuni contra siguranței circulației
Articolul următorInedit! Meniu de… președinte