Adrian Țuțuianu a anunțat luni, într-o conferință de presă, că va constui o alternativă la PSD. Fostul senator a lansat totodată atacuri la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, dar și la adresa Rovanei Plumb.

„Am ajuns la concluzia că demersul judiciar nu are niciun fel de eficiență. Să termin un litigiu peste doi ani înseamnă o pierdere de vreme și acest lucru mă va costa pe mine, dar poate costa și viața politică locală. A doua chestiune: pot să mă judec doi ani și să dau tot de Dragnea la PSD și atunci rezultatul unui asemenea demers să fie zero. A treia chestiune. Rămân în politica dâmbovițeană și națională. Voi construi o alternativă la PSD și sper să schimb fundamental lucrurile în ceea ce privește echilibrele politice în județul Dâmbovița și nu numai. Ultima subliniere pe care vreau să o fac este că mereu m-am delimitat de Liviu Dragnea, Rovana Plumb și de camarila care ține astăzi PSD ostatic. Niciun moment nu m-am îndepărtat de primarii PSD, de consilierii locali, de consilierii județeni și de oamenii de bună-credință a acestui partid.”, a spus Adrian Țuțuianu.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

PE ACEEAȘI TEMĂ:

Informație „pe surse”: Senatorul Adrian Țuțuianu se înscrie în „Pro România”

Informație „pe surse”: Senatorul Adrian Țuțuianu se înscrie în „Pro România”

Articolul precedentSenatorul Adrian Țuțuianu a dezvăluit că Rovana Plumb l-a scos din sală pe Titus Corlățean la o întâlnire de partid
Articolul următorFoto| Ninsoarea și viscolul au făcut aproape imposibilă circulația auto, pe DJ 713