Numeroase articole de îmbrăcăminte contrafăcute au fost confiscate de polițiști, în această săptămână, în urma unor verificări efectuate la o persoană fizică autorizată din orașul Titu.

Cum bărbatul, în vârstă de 33 de ani, nu a putut prezenta documente de proveniență și autenticitate, polițiștii au ridicat bunurile respective, în valoare de 60.000 de lei.

„La data de 5 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat verificări la o persoană fizică autorizată, din orașul Titu, pentru respectarea legislației în domeniul mărcilor și indicațiilor geografice.

Astfel, polițiștii au constatat că reprezentantul legal, un bărbat de 33 de ani, din localitate, ar fi deținut în vederea comercializării mai multe obiecte vestimentare ce purtau însemnele unor mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Totodată, în cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de punere în circulație fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, faptă prevăzută de art. 102 din Legea nr. 84/1998 privind protecția mărcilor și indicațiilor geografice.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentAccident rutier pe DN2, la Dragodana. Un TIR a intrat în coliziune cu un autoturism
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET