Un bărbat în vârstă de 44de ani, din Târgoviște, a fost amendat de Poliția Locală pentru că a aruncat zeama de varză dintr-un butoi prin sistemul de scurgere al balconului. Enervați la culme de mirosul emanat, vecinii vărbatului au chemat organele legii.

Totul s-a întâmplat marți, 19 martie. „Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine, Liniște Publică și Pază au fost sesizați cu privire la faptul că un cetățean a deversat zeamă de varză prin sistemul de scurgere al balconului, fiind emanate mirosuri pestilențiale. Lucrătorii Poliției Locale s-au deplasat de îndată la fața locului, acolo unde au constatat că se confirmă cele sesizate”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale.

Locatarul care s-a descotorosit de zeama de varză a recunoscut cele întâmplate. Acesta a spus că că a aruncat, de la etajul doi al imobilului în care locuiește, aproximativ 200 litri de zeamă de varză. Pentru fapta sa afost amendat cu 500 de lei.

„Poliția Locală Târgoviște recomandă tuturor cetățenilor municipiului să nu procedeze la aruncarea sau deversarea pe domeniul public a unor substanțe, lichide sau reziduuri menajere ori de altă natură, care ar putea polua mediul înconjurător sau ar putea crea disconfort vecinilor. Fapta contravine normelor legale și se sancționează conform pericolului social pe care îl prezintă”, se mai arată în document.

Articolul precedentPesta Porcină Africană în Poiana. Autoritățile au ucis trei animale
Articolul următorO tânără malteză, apel disperat pentru găsirea familiei din Târgoviște