Un bărbat, din Dragomirești, județul Dâmbovița, plecat voluntar de acasă, este dat dispărut de polițiștii dîmbovițeni. Cei care pot furniza informații sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112.

Încă un bărbat din Dâmbovița, plecat voluntar de acasă, este dat dispărut de polițiști, după ce rudele au anunțat că nu mai știu nimic de el. Confrom IPJ Dâmbovița:

„Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița desfășoară activități de căutare a unui bărbat, domiciliat în comuna Dragomirești, satul Decindeni, care, la data de 4 februarie a.c., a plecat voluntar de la domiciliu, fără a mai reveni.

PRODAN GHEORGHE, de 62 de ani, are următoarele semnalmente: 1,80 m înălțime, constituție atletică, ochi albaștri, față rotundă, păr scurt grizonat.

La data plecării, bărbatul purta pantaloni de stofă de culoare neagră, un pulover de culoare închisă, o geacă din piele de culoare neagră și era încălțat cu pantofi de culoare neagră.

Cei care dețin informații utile în vederea depistării acestuia sunt rugați să sune la 112, apel gratuit, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.”

Articolul precedentFotbal amical: CS Mioveni-Chindia Târgoviște 1-1(0-1)
Articolul următorColiziune între un autoturism și un TIR la Dărmănești, pe DN 72. Drumul nu a fost blocat