Minorele, ce au dispărut de sediul unui centru de asistență socială din Târgoviște, în data de 19 decembrie, au fost găsite de polițiști. Fetele nu au fost victime ale unor abuzuri sau infracțiuni spun polițiștii. Acestea au fost duse la sediul D.I.I.C.O.T. Dâmbovița, pentru audieri.

Imagine

Conform celor declarate de reprezentanții IPJ Dâmbovița:

„În noaptea de 22-23 decembrie, polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, sprijiniți de polișiști de la Brigada de combatere a Criminalității Organizate Ploiești, au depistat cinci tinere care, la data de 19 decembrie, au plecat dintr-un centru de asistență socială din Târgoviște ( n.m. centrul Asociației Pro Vita 2003).”

Împreună cu cele patru tinere ce plecaseră din centrul social târgoviștean se afla și o minoră de 13 ani, din Târgoviște, a cărei plecare de la domiciliu a fost sesizată de familie în cursul serii de 21 decmbrie a.c.

Din primele verificări, se pare că tinerele nu au fost victime ale unor abuzuri sau infracțiuni.

Acestea au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. -B.T. Dâmbovița în vederea audierii și stabilirii tuturor împrejurărilor cu privire la plecarea lor.

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitatea al direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR.

Articolul precedentVideo-FOTO| „Intervenție în forță” a pompierilor de la ISU Dâmbovița, pentru…o pisică. Animalul se urcase într-un brad, la Moreni.
Articolul următorMoldovan cere transferuri, pentru a salva Chindia. Antrenorul e sceptic cu privire la resursele clubului.