Chindia și Astra s-au întâlnit într-o partidă contând pentru etapa a XI-a a ligii I de fotbal, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Echipa lui Viorel Moldovan a dominat categorica a doua parte a meciului și a câștigat meritat pe final de meci.

Chindia și Astra erau două dintre cele mai în formă echipe din campionat din perspectiva ultimelor meciuri din campionat și ambele declaraseră că doresc victoria.

Echipele de start:

Chindia: Aioani – C. Dinu, Dudea, Leca, Ioniţă – Neguţ, Novac, Dumitraşcu, Franck – Voduţ, Ivancic
Rezerve: D. Moldovan, Martac, Dumiter, Raţă, Piţian, Şerban, Florea
Antrenor: Viorel Moldovan

Astra: Kitanov – Radunovic, Tamaş, Dandea, Graur, Răduţ, Crepulja, Simion – Budescu, Tounkara, Stahl (Ajayi 28)
Rezerve: Lazăr, Bruno, Dima, Biceanu, Şerban, Begue, Ajayi
Antrenor: Dan Alexa

Prima repriză

Debutul meciului a apaținut elevilor lui Viorel Moldovan , dar treptat Astra a reușit să își impună ritmul, târgovișteii limitându-se să încerce coontratacuri rapide. deși meciul a avut ritm niciuna dintre echipe nu a reușit să își creeze situații importante de gol. Doar Dumiter (lovitură de cap din 16 m) și Budescu, de la oaspeți, pe final de repriză au creat emoții portarilor.

Repriza a II-a

Chindia a făcut o a doua repriză senzațională, anihilând practic total echipa oaspete Astra, ce nu a mai contat în atac. După ocaziile lui Dumiter și Neguț, din debutul reprizei și un penalty, inițial acordat de centralul Chivulete (min.66) dar apoi anulat (corect), Chindia a reușit să marcheze unicul gol al partidei prin Vadim Rață (min.83,sut deviat de la 20 de m).(foto)

Cu această victorie Chindia acumulează 12 puncte și urcă până pe locul 10 în campionat

Articolul precedentUrmărit internațional, pentru trafic de droguri, reținut la Târgoviște
Articolul următorToate dosarele penale cu autor necunoscut, reanalizate, după crima de la Gura Șuții