Militarul care și-a măcelărit iubita într-un coafor și-a primit sentința. Pe lângă închisoare, Florin Oprea trebuie să achite o sumă enormă drept pagube morale

Militarul care a șocat o țară întreagă după ce a comis o crimă din gelozie și-a aflat sentința după ce a stat aproape un an în arest preventiv. Instanța s-a pronunțat și asupra daunelor morale pe care acesta trebuie să le achite către familia fostei sale iubite, fiind vorba de o sumă enormă pentru România.


Plutonierul Florin Oprea, cel care şi-a ucis iubita într-un coafor din Titu, judeţul Dâmboviţa, la începutul anului a fost condamnat definitiv la 25 de ani de închisoare.

Subofiţerul va trebui să plătească și daune morale în valoare de 3.000.000 de lei familiei victimei. Crima a fost comisă din gelozie, spun procurorii.

Bărbatul fusese părăsit de iubită înainte de tragedie pentru că era prea violent. Ba mai mult, ea l-a reclamat la poliţie de mai multe ori, însă nu s-a luat nicio măsură. Acesta este şi motivul pentru care şeful IPJ Dâmboviţa a fost cercetat de corpul de control al Poliţiei Române. Rezultatele anchetei nu sunt gata nici acum.

Articolul precedentDouă din cele trei drumuri naționale, din Dâmbovița, au fost blocate pentru scurt timp
Articolul următorUcenicia, varianta aleasă de stat pentru stimularea ocupării forței de muncă. Câți bani primesc angajatorii