Este doliu la PSD Dâmbovița, după ce Ion Nicolae,unul dintre membrii fondatori ai partidului a trecut în neființa. Ion Nicolae a fost deputat, dar si primar atât la Titu cât si la Târgoviște. Desemenea și vicepreședinte al CJ Dâmbovița.

Anunțul trecerii în neființă a lui Ion Nicolae a fost facut de liderul organizației PSD Titu, Vlad Oprea, pe pagina s-a de facebook.

Imagine

Foto– Vlad Oprea (stânga) și Ion Nicolae (dreapta)

Sursa foto– Vlad Oprea, facebook

”Astăzi, ne-a părăsit pentru totdeauna domnul președinte Nicolae!

Membru fondator al Partidului Social Democrat, fost președinte al PSD Titu, fost primar al orașului #Titu, fost primar al Târgoviștei, fost deputat în Parlamentul României, fost vicepreședinte al Consilului Județean Dâmbovița, domnul Ion Nicolae a fost unul dintre liderii politici care au contribuit decisiv la dezvoltarea administrativă a orasului Titu și a judetului Dâmbovița!

Cei care doresc să-si ia rămas bun, il găsesc acasă, la Titu, pe strada Eroilor nr 4!
Înmormântarea va avea loc joi, 20 februarie.

Dumnezeu să-l ierte!”

A scris Vlad Oprea.

Ion Nicolae a fost deputat în perioada 2001-2004 (fără a avea un mandat complet, înlocuind mai întâi un coleg, ales în 2000, iar apoi demisionând, în favoarea altui coleg de partid,în 2004).

Articolul precedentCalificare spectaculoasă, pentru Sorana Cîrstea, pe tabloul principal al turneului de tenis de la Dubai
Articolul următorBilanț îngrijorător. 70 de șoferi au rămas fără carnet, în Dâmbovița, doar în ultimele zile