Din cauza vântului puternic antenele de transmisie ale tuturor opreatorilor de telefonie mobilă amplasate la cabana Babele, din Bucegi, nu mai funcționează de două zile. Turiștii aflați în pericol, pe munte, nu pot iniția niciun fel de apel, nici măcar cel de urgența la 112. Cei de la Asociația turistică Padina-Peștera, din stațiunea montană dâmbovițeană cu același nume, fac apel către autorități să intervină.

Situația actuală persistă de deja două zile, spun cei de la Asociația turistică Padina-Peștera, ce au emis și un comunicat de presă în acest sens.

Imagine

Comunicat Asociația Turistică Padina-Peștera

DJ 714, acces către Padina-Peștera, 6 februarie 2020

În zonă (munții Bucegi) vântul puternic din ultimele zile (cod rosu de vânt) a creat numeroase probleme. Mai mulți copaci au fost doborâți la pământ (aproximativ 100 de arbori pe DN 713,în județul Dâmbovița, și pe DN 71, zona Cota 1000). Drumurile de acces catre stațiunea Padina-Peștera rămân cu probleme (DJ 713,DJ 714) chiar dacă zăpada viscolită a fost curățată de pe partea carosabilă, ce se prezintă în condiții decente, la momentul actual (de iarnă).

Articolul precedentUn bărbat a fost prins furând alimente dintr-un supermarket târgoviștean. Avea arme albe asupra lui
Articolul următorViorel Moldovan a răbufnit după victoria contra Astrei: ”Trebuie spart buboiul”