Gheorghe Ana, fost deputat din partea PSD, președinte al CJ Dâmbovița și lider important al organizației social democrate dâmbovițene, vreme de mai mulți ani, a postat, în mediul virtual, un atac fără precedent la adresa lui Adrian Țuțuianu. „Respectând adevărul” este titlul postării în care Gheorghe Ana îl „desființează” pe A. Țuțuianu.

Fostul deputat PSD, Gheorghe Ana, ajuns la vârsta pensionării, nu mai este de ani buni în prim-planul politicii dâmbovițene, de aceea și ieșirea la rampă, chiar și în mediul virtual, a acestuia, cu o postare, cu și despre politicieni, este un fapt rarisim. S-a întâmplat totuși astăzi, când subiectul postării a fost senatorul Adrian Țuțuianu. Postarea, de mari dimensiuni, abundă în acuze la adresa fostului șef al PSD Dâmbovița și se termină cu un avertisment. Redăm doar câteva pasaje concludente din această postare.

Respectând Adevarul

Ieri am citit o postare care mi- a trezit in minte amintiri despre adevăruri pe care autorul încearcă sa le ascundă.Acum 20 de ani am semnat o hirtie de care azi îmi pare rău!Imi pare rău pentru ca deși recunoaște,partidul ia dat tot ceia ce el nici nu visa acum 20 de ani.Iar acum încearcă sa arate opiniei publice cit de harnic și de deștept a fost și este!Pai mai Adriane ai venit in PDSR de la un partid de tradatori(APR) cu gindul declarat sa faci cariera politica și astăzi esti unde îți este locul!

(…)Ai condus 7ani Organizația și Județul folosindu-te de aceleași măsuri discreționare și inscenind tot timpul scenarii securiste potențialilor Contracandidați!Vorbesti tot timpul de bătăliile electorale cistigate trecute numai in dreptul tău fără a aminti vreodată rolul jucat da masa mare de activiști formați nu de tine ci de generații întregi care s-au succedat la conducerea organizației.De fapt narcisismul tău este cronic pentru ca inclusiv realizările județului sunt prezentate ca realizări personale.Daca ar fi sa spunem adevarul legat de dezvoltarea județului nu este unul favorabil celor doua mandate (spun doua pentru ca și pe al doilea tot tu il conduci din umbra atit cit mai poti!).Sunt proiecte mari pe care nu le-ai dus pina la capăt,unele chiar sunt compromise cum ar fi Colectarea gunoiului ,Centura Ocolitoare a M.Tgv.,Stațiunea Padina-Peștera ,lărgirea la patru benzi a traseului Bildana-centru tehnologic al Grupului Renault sunt numai citeva proiecte mari începute de Colectivul condus de mine in mandatul la CJD 2004-2008!Nu ai lansat niciun proiect pe infrastructura mare deși posibilități financiare ai avut slava domnului.Ti-a lipsit viziunea pentru dezvoltarea județului dar și faptul ca te-ai înconjurat de oameni foarte slabi pregătiți!Te-a interesat numai imaginea ta nu și dezvoltarea județului.”

„(…)Faci apel la primari și consilieri sa ți se alăture uitind ca plecarea lor din partid înseamnă pierderea calității de aleși!Citi vor renunța și pentru ce?Normal ar fi trebuit ca și tu odată cu demersul tău eșuat sa-ți fi dat demisia din toate funcțiile pe care partidul ti le-a dat!Dar la tine verticalitatea este numai la nivel declarativ.Inchei aceste comentarii cerindu-ți un singur lucru in calitatea pe care o am de Membru Fondator al Organizației PSD Dâmbovița,și anume:
Ia-ți miinile de pe Organizați PSD Dambovita!”

 

Articolul precedentFOTO S-a redeschis DJ 713 Sinaia (DN 71) – Șaua Dichiului
Articolul următorMinivacanță de „Mica Unire”. Ministerul Educației îi ține acasă pe elevi și pe 25 ianuarie