Cetățenii care au tranzitat duminică orașul Târgoviște, sau care ar fi vrut să intre pe anumite străzi, ar fi trebuit să știe o parolă, conform unui comunicat al IPJ Dâmbovița. Măsura pentru a facilita accesul autovehiculelor în zona în care se organiza un miting electoral, potrivit polițiștilor.

„Parola pentru 26 mai #DeDataAstaVotez #AlegeriUE2019 #FutureofEurope”, este mesajul postat pe Facebook de Reprezentanţa Comisiei Europene în România.

Alegătorii sunt îndemnaţi de Reprezentanţa Comisiei Europene să riposteze cum pot mai bine îngrădirii libertăţii de exprimare şi de circulaţie, printr-un vot dat Europei pe 26 mai.

Despre accesul cu parolă s-a aflat după ce un microbist care se deplasa cu maşina către meciul de fotbal dintre Chindia Târgovişte şi Metaloglobus, jucat, duminică, la Târgovişte, a fost oprit de Poliţie şi nu a fost lăsat să intre cu maşina în centrul oraşului fără să spună „parola” sau să arate un „tichet”.

Şoferii au fost opriţi de poliţie, chiar la intrarea în oraş, şi nu li s-a permis să circule mai departe până când nu spun „parola”, pentru a încurca desfăşurarea mitingului PSD.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedent10 articole din plastic ce vor deveni istorie în UE. Decizia, publicată ieri
Articolul următorSperanțe confirmate. Echipa de volei fete de la CSȘ Târgoviște este vicecampioană națională