Demisia din PSD și intrarea în Pro România a fostului prim ministru, Mihai Tudose, a fost salutată și în Dâmbovița, de senatorul Adrian Țuțuianu. Salutul de „bun venit”, postat pe o rețea de socializare, a fost însoțit de un nou atac la „bufonul regelui”, cum îl denumește A. Țuțuianu pe Codrin Ștefănescu.

Senatorul dâmbovițean Adrian Țuțuianu a reacționat imediat ce Mihai Tudose a anunțat că se alătură partidului lui Victor Ponta, Pro România. Pe pagina personală, din o rețea de socializare, acesta a scris:

Salut decizia fostului Prim Ministru de a veni în echipa #ProRomânia.Din ce în ce mai mulți lideri, oameni care au în spate cariere politice și profesionale solide, părăsesc PSD-ul lui Liviu Dragnea. Pentru cei care mai ridică din sprânceană când vine vorba de noi, poate e o temă de gândire aceasta – cum se face că oameni crescuți în PSD, care au câștigat multe, multe bătălii electorale și au făcut lucruri bune pentru județele lor aleg să plece dintr-un partid aflat la putere către unul aflat la început de drum.

Bine ai venit, Mihai Tudose! Suntem #MaiPuternici!”

Imediat postarea a fost urmată de o alta, în care secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, numit de A. Țuțuianu „bufonul regelui”, este ironizat pentru declarația în care spune că va reorganiza și filiala PSD Brăila, filială ce a fost condusă de Mihai Tudose.

„Înțeleg că bufonul regelui gol a anunțat că se ocupă el și de reorganizarea PSD Brăila, după plecarea lui Mihai Tudose. Două comentarii:
1. Dacă o reorganizeaza la fel ca la Dâmbovița sau Ialomița, e clar.
2. În curând, s-ar putea să reorganizeze filiale în toată țara. Vântul e prielnic.”

A scris Țuțuianu.

Articolul precedentFOTO Drumul spre Autostrada A1, aproape impracticabil din cauza gropilor
Articolul următorEpidemie de gripă declarată oficial. Inspectoratele școlare decid dacă închid școlile