Cu ore bune înainte de debutul meciului din liga I de fotbal, dintre Chindia și FCSB, organizatorii au anunțat că au epuizat toate biletele ce erau scoase la vânzare. Clubul organizator al meciului, ce va avea loc pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, a anunțat că se pun în vânzare bilete și la peluze. Este pentru prima oară când se întâmplă acest lucru, la un meci al Chindiei, pe stadionul din Ploiești.

Foto– stadion „Ilie Oană”, Ploiești

Recordul de asitență, anticipat de organizatorii partidei Chindia-FCSB, contând pentru etapa a 13-a, ultima a turului de campionat, în liga I de fotbal, va fi atins.

Cu câteva ore înainte de meci organizatorii, cei de la Chindia Târgoviște, au anunțat că:

Foto– pagină facebook, AFC Chindia

„⚠️⚠️⚠️ FOARTE IMPORTANT: În condițiile în care biletele la Tribunele 0, I și a II-a s-au epuizat, am deschis și Peluza I, biletele la prețul de 10 lei urmând să se vândă DOAR la stadionul din Ploiești, până la ora 21.30.

Vă mulțumim pentru susținere, vă rugăm să distribuiți acest anunț și să veniți la stadion cu cel puțin 45 de minute înainte de startul jocului, pentru evitarea aglomerației la turnicheti.

Împreună spre o nouă victorie, cu un stadion PLIN!”

Partida dintre Chindia și FCSB va începe la ora 20.30 (20 octombrie 2019). Se anticipează prezența a cel puțin 10.000 de suporteri târgovișteni ce vor face deplasarea la Ploiești, pentru a asista la meciul de pe „Ilie Oană”. Precedentul record, la o partidă a Chindiei, pe același stadion, a fost la meciul cu CFR Cluj, când aproximativ 6.500 de târgovișteni au asistat la meci.

Articolul precedentGreu, dar meritat! CSM Târgoviște se impune în Giulești, în prima ligă de baschet feminin
Articolul următorAccident pe DN 71, în județul Dâmbovița, după ce două mașini s-au ciocnit