PSD Dâmbovița s-a hotărât cu privire la data alegerilor interne din organizație. Acestea au fost amânate în mai multe rânduri, în organizație, în anul 2019, dar acum  se pare că noul termen rămâne definitiv. Este vorba de 10 ianuarie 2019.

Organizația județeană a PSD Dâmbovița este una dintre cele mai frământate din țară, ale social democraților. Atât conducerea județeană, asigurată de Rovana Plumb, cât și ce națională, în mandatul Vioricăi Dăncilă, au fost contestate din interiorul organizației PSD Dâmbovița.

Alegerile pentru o nouă conducere la PSD Dâmbovița trebuiau să aibă loc încă din luna septembrie 2019, dar acestea au fost amânate în două rânduri, în unul dintre cazuri cu doar câteva zile înainte de momentul alegerilor. Singura motivație a amânării a fost, la vremea respectivă, faptul că organizația are nevoie de liniște, pentru a pregăti, în unitate, campania de alegeri prezidențiale a Vioricăi Dăncilă. Prezidențiabilul PSD a pierdut și în Dâmbovița alegerile prezidențiale, în fața lui Klaus Iohannis. S-a vorbit la vremea respectivă, că alegerile din PSD Dâmbovița vor avea loc imediat după alegerile prezidențiale, dar nu s-a precizat data.

Imagine

Imediat după CEX-ul PSD ( 4 decembrie 2019) social democrații dâmbovițeni au convocat un CEX județean unde s-a decis ca :

 „Organizarea Conferinței județene ordinare de alegere a organelor de conducere, pentru data de 10.01.2020. De asemenea, s-a luat hotărârea ca secretarul general al organizației județene, domnul Daniel Cristian Stan, să coordoneze activitatea de organizare a lucrărilor Conferinței de alegeri.”

După cum au transmis printr-un comunicat de presă social democrații dâmbovițeni.

Miza alegerilor interne o constituie câștigarea funcției de președinte. Conform surselor, sunt trei candidați posibili. Actualul președinte al PSD Dâmbovița, eurodeputatul Rovana Plumb (foto- centru, în picioare),fostul ministru de externe Titus Corlățean( foto- al treilea de la stânga la dreapta) dar și deputatul PSD de Dâmbovița,Corneliu Ștefan( foto,al doilea de la dreapta la stânga)

Articolul precedentDescinderi în forță ,cu mascații, la comunitatea de romă din Bălteni, Dâmbovița. Se asigură protecție pentru salariații Electrica
Articolul următorRecord negativ. Un sfert din amenzile date de ANSVSA, în noiembrie, sunt în Dâmbovița