Din ce în ce mai mulți primari PSD din Dâmbovița se alătură demersului primarului din Pucioasa, ce a cerut demisia președintei PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, și a Vioricăi Dăncilă. Primarii din Corbii Mari și Voinești au reacționat identic, cerând demisia conducerii PSD, după rezultatul din turul II al alegerilor prezidențiale.

După ce edilul șef de la Pucioasa a cerut demisia Rovanei Plumb (președinte al PSD Dâmbovița) și a Vioricăi Dăncilă (detalii aici www.realitateadedambvita.net) și alți edili șefi (tot PSD) au reacționat în același fel.

Imagine

Foto– Ionuț Bănică, primar Corbii Mari, județul Dâmbovița (sursa foto- facebook Ionuț Bănică)

„Nu sunt omul care să-și exprime nemulțumirile de partid în public, dar se pare ca unii dintre mai-marii noștri de la județ și de la București au pierdut definitiv contactul cu lumea reală, cu membrii simpli, cu primarii. Ei trăiesc în bula lor si se (ne) mint ca toți suntem bine.

NU suntem bine!

(…)

E TIMPUL ca persoanele care au fost excluse/îndepărtate, persoane stiutoare de carte,bine pregătite, buni organizatori sa revina #acasa– doar împreună mai putem salva Partidul Social Democrat. M-am săturat de ședințe in care ni se prezintă cum am câștigat alegerile pe care le-am pierdut. E TIMPUL ca doamna Rovana Plumb si doamna Viorica Dăncila sa demisioneze si sa mergem mai departe. E TIMPUL de reformă puternică, nu de fațadă. Avem nevoie de unitate si mobilizare maxima dacă vrem să mai sperăm la alegerile locale și parlamentare anul viitor.

P.S.:motivele pentru care îi cer demisia doamnei Rovana Plumb o sa le spun răspicat si detaliat in ședința CEx-ului județean.

A scis pe pagina sa de facebook edilul de la Corbii Mari , Ionuț Bănică.

Reacție primar PSD, Voinești

Imagine

Foto– Gabriel Sandu, primar comuna Voinești (sursa foto-Gabriel Sandu, facebook)

Ceel de-al treilea primar dâmbovițean ce a reacționat a fost edilul șef al comunei Voinești, Gabriel Sandu.

Dragi prieteni primari, președinți de organizații și membrii PSD,

Am urmărit cu mare atenție acțiunile de după alegerile prezidențiale și împărtășesc categoric poziționarea colegilor mei primari Costi Ana și Ionuț Bănică, aceea că actuala conducere a organizației trebuie să plece.(…)

Dragi colegi, a venit vremea să ne trezim!! Organizația PSD Dâmbovița trebuie resetată!
Solicit public asumarea totală de către coordonatori a rezultatelor obținute și a eșecului real. Fraților, am pierdut!! Ce nu ne este clar??
Solicit organizarea de urgență a unei conferințe extraordinare de alegeri, statutară, cu asumarea rezultatelor alegerilor viitoare.
Sunt membru PSD din 1998 și în toți acești 21 de ani nu am pierdut nicio bătălie electorală, cu nicio echipă din care am făcut parte. Nu am niciun interes în afară de cel al partidului și îmi doresc să fac parte dintr-o echipă a PSD cu oameni verticali, unită, puternică și câștigătoare !”

De remarcat este că edilul șef de la Voinești nu a cerut decât demisia conducerii județene a PSD Dâmbovița, nu și demisia Vioricăi Dăncilă.

Articolul precedentBaschet feminin| CSM Târgoviște, victorie lejeră la Alexandria
Articolul următorFOTO Spiritul Civic Montan prezent în arealul dâmbovițean