Premierul Viorica Dăncilă, totodată și președinte al PSD, a primit o scrisoare, semnată de mai mulți membrii ai PSD Dâmbovița, în care se cer măsuri împotriva președintei organizației, Rovana Plumb, și a fiului acesteia Andrei Plumb. Scrisoarea a fost publicată de site-ul G4media.ro. Premierul, conform surselor, a trimis cazul spre rezolvare la…Rovana Plumb.

Foto: Premierul Viorica Dăncilă și Rovana Plumb (11 august 2019-Târgoviște)

Participantă la procesiunile prilejuite de sărbătoarea Sf. Ierarh Nifon, de la Târgoviște, premierul V.Dăncilă, în același timp și președinte al PSD, a fost abordată de unii membri ai organizației dâmbovițene a social democraților, ce i-au înmânat o scrisoare de protest.

În document, așa cum scrie G4media.ro, (ce publică și un fragment din această scrisoare) liderii PSD Dâmbovița îi cer lui Dăncilă ”demiterea actualei conduceri a organizației și numirea unei conduceri interimare”.

Unii dintre liderii PSD DB , printre care se numără și primari, susțin că Rovana Plumb ar fi cheltuit banii organizației fără consultarea conducerii pe ”mese festive și consultanți dubioși”.

Foto: Andrei Plumb și Rovana Plumb

Scrisoarea arată că Rovana Plumb nu ar respecta statutul partidului privind numărul de membri ai Biroului Permanent Județean și l-ar fi impus pe fiul său, Andrei, ca membru al acestei structuri de conducere.

Foto Scrisoare PSD Dâmbovița (sursa-G4media.ro)

”Acțiunile permanente de intimidare și amenințare, scandalurile pe interese au alimentat o atmosferă de instabilitate a organizației datorită comportamentului de vătaf al județului al lui Andrei Plumb. Astăzi nimic nu se mișcă în județ fără ordinul lui Andrei Plumb”

Foto: Rovana Plumb și Viorica Dăncilă, Nucet mai 2019

Conform unor surse, premierul Viorica Dăncilă ar fi înmânat respectiva scrisoare chiar Rovanei Plumb (președinte al PSD Dâmbovița), cerându-i să rezolve problema. Cele două, Rovana Plumb și Viorica Dăncilă, sunt cunoscute ca fiind prietene bune, încă din vremea când reprezentau PSD, împreună, în Parlamentul European.