Au fost tensiuni la un cabinet medical (medic de familie) din comuna dâmbovițeană Crângurile. Primarul localitații a venit hotărât să închidă cabinetul medical, după ce o asistentă a fost depistată pozitiv cu coronavirus, iar medicul, cu care asitenta lucra direct, la cabinetul medical, a venit la lucru, deși nu a efectuat testul pentru COVID 19. Întreaga scenă a fost fimată de edilul șef al comunei, ce a postat-o pe contul său de facebook.

Asistenta medicală de la cabinetul uman de la Crângurile (doctor de familie) a fost depistată pozitiv cu coronavirus și a fost internată deja la spitalul Judetean de la Târgoviste. Medicul de familie, cu care acesta lucra direct, a continuat să vina la muncă și să interacționeze cu publicul (eliberând rețete) desi nu a efectuat testul pentru COVID 19.

Primarul localității, Costin Barbu, a decis să mergă si să închidă cabinetul medical, dacă medicul va refuza să îl închidă de bună voie. Edilul, într-o filmare ce a postat-o chiar pe contul său de facebook, spune că altfel oamenii din comuna vor face Revoluție, pentru că medicul nu respectă regulile.

Edilul a scris, dealtfel, că:

„Dragi cetateni,
Azi, 17.06.2020, in urma sesizarilor primite de cetatenii din comuna noastra, m-am deplasat la #DispensarulUman ptr a purta o discutie cu d-na doctor Toma. Fac precizarea ca d-na asistent este confirmată #pozitiv cu Covid 19 si d-na dr. Toma suspecta!”

Publicată de Costin Barbu pe Miercuri, 17 iunie 2020

Publicată de Costin Barbu pe Miercuri, 17 iunie 2020

Medicul de familie s-a conformat,în cele din urmă, și a închis cabinetul medical, urmând ca acesta să fie redeschis după ce va fi efectuat testul pentru COVID 19, si în eventualitatea în care acesta este negativ. Medicul de la cabinetul din Crângurile ar trebui să fie testat pentru coronavirus astăzi, 17 iunie.

Articolul precedent„Avalanșă” de cazuri noi de coronavirus (345 într-o singură zi). 11 sunt în Dâmbovița (total 383)
Articolul următor100% TU DECIZI! Claudiu Manda, contabilul mafiei din Craiova. Locotenentul lui Dragnea la distrugerea Justiției