Vineri, 25 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au fost sesizați de către Spitalul Pucioasa-Camera de Gardă, cu privire la faptul că la unitatea medicală s-a prezentat o minoră, în vârstă de 14 ani, abuzată sexual.
UPDATE: Bărbatul de 44 de ani, din Pucioasa, bănuit de comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie intrudus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița. Duminică, 27 octombrie, acest va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa pentru dispunerea unei măsuri preventive.
Potrivit cadrelor medicale, fata s-a prezentat la UPU cu sângerări vaginale abundente. Suspectul este un bărbat de 44 de ani, din Pucioasa, șofer pe microbuzul școlar.
Victima a fost găsită pe o stradă din Pucioasa, lină de sânge pe pantaloni, de un gardian care a dus-o la spital.
„În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit că minora ar fi întreținut relații sexuale (liber consimțite) cu un bărbat de 44 de ani, din Pucioasa. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor, efectuându-se în continuare cercetări sub coordonarea unui procuror”, arată IPJ Dâmbovița.
Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK 
Articolul precedentFoto| Sărbătoare specială de Ziua Armatei, la Târgoviște
Articolul următorSe schimbă ora în această noapte. Ceasurile se dau înapoi cu o oră