Antrenorul Chindiei Târgoviște, fostul internațional Viorel Moldovan, a avut o reacție de-a dreptul spectaculoasă în momentul în care a fost întrebat dacă ar vrea să preia naționala de fotbal a României, după demisia lui Cosmin Contra. „Eu sunt costoboc.Ar fi ca și cum aș merge la luptă. Abia aștept momentul acesta”.

Momentul s-a consumat la o conferință de presă organizată de clubul de prima ligă Chindia Târgoviște, unde Viorel Moldovan este antrenor principal. Conferința, ce precede partida din campionat dintre CFR Cluj și Chindia Târgoviște (vineri 22 noiembrie) a fost un bun prilej pentru Viorel Moldovan de a își spune părerea depre ce se întâmplă la naționala de seniori. Moldovan a spus inițial, ironic, că nu se pricepe la fenomen și că e treaba Federației ce antrenor va aduce în locul demisionarului Cosmin Contra. Chestionat cu privire la o eventuală numire a sa în postul de selecționer, Viorel Moldovan a ținut o lecție de istorie:.

Ați auzit de dacii liberi?(…) Eu sunt costoboc, adică dac liber de la nord de Carpați. Noi, în Ardeal avem o vorbă <Puneți șeile pe cai, să cântăm în vechiul grai, țurai, țurai și no, hai!>. pentru mine e ca și când m-aș duce la luptă. Abia aștept momentul acesta.” (vezi materialul video, cu reacția fabuloasă a lui Viorel Moldovan)

 

Viorel Moldovan este sub contract cu cei de la Chindia Târgoviște, până în vara anului 2020.

Articolul precedentMuncitor în stare gravă, rănit în cadrul unei balastiere din Potlogi
Articolul următorMuncitor de 38 de ani căzut de pe o schelă, la Târgoviște