Un tânăr de 23 de ani, din Moreni, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce l-a bătut crunt pe un paznic al unei soceităţi comerciale din localitate. Agresorul a reacţionat violent pentru că a fost prins de paznic în timp ce voia să fure un cărucior întreg cu produse dintr-un supermarket.

Totul s-a întâmplat în acest weekend. Agresorul l-a bătut crunt pe un agent de pază al unei societăţi comerciale, care l-a surprins în timp ce transporta cu un cărucior mai multe bunuri din magazin.

Agresorul, în vârstă de 23 de ani a intrat în supermarlet și a vrut să fure un carucior plin cu produse. Paznicul l-a văzut și a încercat să-l oprească, dar tânărul s-a năpustit asupra lui.

Victima a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale.

„Mi-a spart capul, m-a lovit la piept. Am vrut să îl opresc. El intrase cu căruțul în depozit. A vrut să iasă prin spate cu căruciorul. Avea produse în căruț de milioane de lei. Așa ceva nu se poate. ”

„Are traumatisme multiple craniocerebrale și faciale, în urma unei agresiuni. Pacientul a avut o perioadă de pierdere a stării de conștiență încă necunoscută”, a precizat dr Elena Firoiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean din Târgoviște.

Se pare că agresorul este un cunoscut al Poliției. În trecut a mai bătut un polițist local. Pentru fapta sa a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Articolul precedentRecidivistul care a încercat să violeze o bonă din Nepal, control judiciar: „Mi-a pus mâna pe fund. Mă întreba dacă vreau”
Articolul următorStatistici impresionante. Două jucătoare de la secția de volei a CSM Târgoviște în „Dream Team-ul” campionatului